Kedves Kisdoktorok!

A haladó programokon CSAK azok vehetnek részt, akik az Állatorvos Tábor egy hetes kezdő programjain (évközbeni táborok és nyári táborok) már legalább egy alkalommal részt vettek, életkortól, és más állatorvosi rendelőben szerzett tapasztalatoktól függetlenül! 

Nem jártál még nálunk, és úgy érzed, Te már túl nagy vagy egy táborhoz, esetleg rendszeresen bejársz egy másik rendelőbe? 

Állatorvos táborunk tematikája egyedileg felépített program, ahol már kezdő szinten is differenciáltan foglalkozunk mindenkivel! Bátran jelentkezz “kezdő” táborainkba, mert csupa olyan, értékes szakmai dolgot fogunk Neked ott megtanítani, amik garantáltan Neked is újdonságok lesznek. Ezekre az alapokra építkezünk tovább haladó táborainkban. 

Készüljetek egy fantasztikus kalandra, mert idén extra varázslatot hozunk a táborba! Együttműködésbe léptünk az Állatorvostudományi Egyetemmel, és ezzel rengeteg új lehetőség nyílik számotokra!

Új lehetőségek, új élmények, és új tudás vár Rátok:

- a tavalyi visszajelzéseitek alapján updateltük a tábort: kevesebb elméletet, több gyakorlati foglalkozást hozunk Nektek

- a martonvásári Bos Genetic és az Állatorvostudományi Egyetem jóvoltából belekukucskálhattok a nagyállatos világba

- az Állatorvostudományi Egyetem lehetőséget biztosít számunkra Campus túravezetésre 

- egyetemisták hoznak menő, állatorvostan-hallgatós és szakmai témákat

- a nagyobbaknak felvételi felkészítő programokat szervezünk a 2024-es, új felvételi követelmények szerint, a szóbeli vizsgára való felkészüléshez

- terveink szerint szervezünk egy lazább, kevésbé tanulós hetet is, azoknak, akik inkább a “bulisabb” táborainkat szeretik

halado

Haladó nyári táborok

2024-es NYÁRI haladó táborokra a jelentkezés 2024. április elején indul, igyekezz, mert már az előjelentkezéssel gyakorlatilag beteltek a haladó időpontok!

Minden más információt és a pontos tábori heteket a közös, zárt, táboros Facebook csoportban találod, ha nem vagy tag a csoportban, jelezd Zsoltinak!

Addig is, várunk Benneteket szeretettel ÉVKÖZBENI, egyéni programjainkon, és az ÚJ, felvételi tematikájú programokon!

Egyéni haladó tábor évközben

Mi a fenének nyomorognál, ha most csak a TIED is lehet a szeretett állatorvosi rendelőd, Pati, Zsolti és az állatok! Vegyél részt a mindennapi munkában, gyógyíts együtt velünk! Gyúrjunk együtt az egyetemhez vezető útra, a TE saját utadra.

Egy hétig, egyedül, vagy maximum 6 fős baráti társaságokban, a Ti igényetekre szabva, a kedvenc témáitokat körüljárva, újra a rendelő csapatához csatlakozhattok! Szervezkedjetek egymás között a saját tábori hetek facebook csoportjaiban, hogy akár többen is, egy időben, újra a régi csapattal, átélhessétek Velünk az állatorvosi hétköznapok imádott pillanatait!!

Az egyéni táborok 2022-ben indultak, azóta nagyszerű tapasztalatokat szereztünk, emiatt jó szívvel ajánljuk Nektek is! Az egyéni tábor programja személyre szabott, a Te érdeklődési köröd alapján alakítjuk ki, a hangulat pedig családias. 

Álljatok össze a táboros csoporttársaitokkal, barátaitokkal, és gyertek együtt, ez jelentősen csökkenti az egyéni tábor költségeit! 

Ezek az egyéni táborok nyári időszakban nem kerülnek megrendezésre, hanem ősztől, az iskolaidőben tudtok eljönni. A pontos időpontokkal kapcsolatban minden esetben egyénileg keressetek! 

Az iskola részére hivatalos igazolást vagy kikérőt állítunk ki. Az eddigi tapasztalataink alapján az iskolák rugalmasak és segítőkészek a hiányzással kapcsolatban, érdemi partnerek abban, hogy a gyerekek a jövőjüket megalapozó pályaorientációs programon részt vehessenek.

A haladó táborosainkkal együtt érkező kezdőkre a kezdők programjánál feltüntetett ár vonatkozik, akkor is, ha haladó táborossal együtt érkezik. A programra választható hetek a jelentkezés sorrendjében telnek be.

Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot ezen a telefonszámon: +36706348188!​

Haladó szombatok

Ha idén jártál először nálunk egész napos táborban (bernáthegyi program, 19 óráig) és a héthez ajándékba járó, szombati rendelésen még nem voltál, akkor szeretettel várunk a haladó szombati időpontok egyikén (fizetned nem kell).

Ha idén jártál először nálunk félnapos táborban (labrador program, 16 óráig) VAGY már több állatorvos táborban is voltál, akkor ezeken a szombati napokon, a szabad helyek függvényében csatlakozhatsz a kifejezetten a haladók részére szervezett, nyílt rendelési napjainkhoz. A program díja a haladók részére 15.000 Ft/fő.

Ha már évek óta táborozol nálunk, és már sok állatorvos táborban részt vettél, akkor Te már egyéni kedvezményekkel csatlakozhatsz a szombati programokhoz (a kedvezményről egyedileg érdeklődj). Téged is várunk!

A haladó szombati programokra, minden esetben, mindenkinek, előzetes bejelentkezés szükséges, telefonon, vagy messenger üzenetben! Az időpontokról egyénileg érdeklődj!

A program szombati napon, 9-12:30 óra között tart, étkezést nem biztosítunk.