Kedves Kisdoktorok!

A haladó programokon CSAK azok vehetnek részt, akik az Állatorvos Tábor egy hetes kezdő programjain (évközbeni táborok és nyári táborok) már legalább egy alkalommal részt vettek, életkortól, és más állatorvosi rendelőben szerzett tapasztalatoktól függetlenül! 

Nem jártál még nálunk, és úgy érzed, Te már túl nagy vagy egy táborhoz, esetleg rendszeresen bejársz egy másik rendelőbe? 

Állatorvos táborunk tematikája egyedileg felépített program, ahol már kezdő szinten is differenciáltan foglalkozunk mindenkivel! Bátran jelentkezz “kezdő” táborainkba, mert csupa olyan, értékes szakmai dolgot fogunk Neked ott megtanítani, amik garantáltan Neked is újdonságok lesznek. Ezekre az alapokra építkezünk tovább haladó táborainkban. 

Haladó nyári táborok

A 2023-as haladó nyári táborok időpontjai:

2023.06.26-30. - BETELT

2023.07.31-08.04. - BETELT

2023.08.14-18. - BETELT

A nyári haladó tábori programok tematikája a kezdő táborokra épül, ezért KIZÁRÓLAG azok jelentkezését várjuk, akik már részt vettek kezdő állatorvos tábori héten.

A tábori hét hétfőtől péntekig 8:30-19:00 tart, ára 2023-ban, napi 3x étkezéssel:

- hagyományos étkezéssel 136000 Ft/fő/hét

- speciális étkezés (tejmentes/ laktózmentes/ tojásmentes/ gluténmentes/ vega/ vegán): +5000  Ft/fő/hét

A nyári időszakban, egyedi esetben csatlakozhattok a kezdő táborokhoz is. Ezt mi nem javasoljuk, mert a kezdő táborok tematikája számotokra végig ismétlés lesz.

A 2023-as nyári táborok létszáma BETELT. Köszönjük szépen a jelentkezéseket! Ha véletlenül lemaradtál: kérjük, írj privát üzenetet, hogy felírhassunk a várólistára, ha esetleg valaki más lebetegszik, vagy más okból nem tudna eljönni a táborba, azonnal szólni tudjunk Neked. Szeretettel várjuk jelentkezéseteket évközbeni programjainkra, ahol személyre szabottan, kényelmesen tudtok részt venni a rendelő hétköznapjaiban!

Egyéni haladó tábor évközben

Mi a fenének nyomorognál, ha most csak a TIED is lehet a szeretett állatorvosi rendelőd, Pati, Zsolti és az állatok! Vegyél részt a mindennapi munkában, gyógyíts együtt velünk! Gyúrjunk együtt az egyetemhez vezető útra, a TE saját utadra.

Egy hétig, egyedül, vagy maximum 6 fős baráti társaságokban, a Ti igényetekre szabva, a kedvenc témáitokat körüljárva, újra a rendelő csapatához csatlakozhattok! Szervezkedjetek egymás között a saját tábori hetek facebook csoportjaiban, hogy akár többen is, egy időben, újra a régi csapattal, átélhessétek Velünk az állatorvosi hétköznapok imádott pillanatait!!

Az egyéni táborok 2022-ben indultak, azóta nagyszerű tapasztalatokat szereztünk, emiatt jó szívvel ajánljuk Nektek is! Az egyéni tábor programja személyre szabott, a Te érdeklődési köröd alapján alakítjuk ki, a hangulat pedig családias. 

Álljatok össze a táboros csoporttársaitokkal, barátaitokkal, és gyertek együtt, ez jelentősen csökkenti az egyéni tábor költségeit! 

A program haladók részére fenntartott ára (napi 3x étkezéssel, 9:30-19:00 óra között, hétfőtől péntekig, vagy egyeztetés alapján a szombati rendelésen is az egyéb hétvégi tábori programoktól függően) 2024. 04. 01-től:

Egyedül vagy ketten: 150.000 Ft/fő

3 főtől: 136.000 Ft/fő

Ezek az egyéni táborok nyári időszakban nem kerülnek megrendezésre, hanem ősztől, az iskolaidőben tudtok eljönni. A pontos időpontokkal kapcsolatban minden esetben egyénileg keressetek! 

Az iskola részére hivatalos igazolást vagy kikérőt állítunk ki. Az eddigi tapasztalataink alapján az iskolák rugalmasak és segítőkészek a hiányzással kapcsolatban, érdemi partnerek abban, hogy a gyerekek a jövőjüket megalapozó pályaorientációs programon részt vehessenek.

A haladó táborosainkkal együtt érkező kezdőkre a kezdők programjánál feltüntetett ár vonatkozik, akkor is, ha haladó táborossal együtt érkezik. A programra választható hetek a jelentkezés sorrendjében telnek be.

Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot ezen a telefonszámon: +36706348188!​

Haladó szombatok

Ha idén jártál először nálunk egész napos táborban (bernáthegyi program, 19 óráig) és a héthez ajándékba járó, szombati rendelésen még nem voltál, akkor szeretettel várunk a haladó szombati időpontok egyikén (fizetned nem kell).

Ha idén jártál először nálunk félnapos táborban (labrador program, 16 óráig) VAGY már több állatorvos táborban is voltál, akkor ezeken a szombati napokon, a szabad helyek függvényében csatlakozhatsz a kifejezetten a haladók részére szervezett, nyílt rendelési napjainkhoz. A program díja a haladók részére 15.000 Ft/fő.

Ha már évek óta táborozol nálunk, és már sok állatorvos táborban részt vettél, akkor Te már egyéni kedvezményekkel csatlakozhatsz a szombati programokhoz (a kedvezményről egyedileg érdeklődj). Téged is várunk!

A haladó szombati programokra, minden esetben, mindenkinek, előzetes bejelentkezés szükséges, telefonon, vagy messenger üzenetben! Az időpontokról egyénileg érdeklődj!

A program szombati napon, 9-12:30 óra között tart, étkezést nem biztosítunk.

1 vagy 2 napos tavaszi program

Állatorvosi pályaorientációs program a tavaszi szünetben, haladó táborosaink részére. Az aktuális részletekért figyeljétek a weboldalt és a zárt, táboros facebook csoportot. 

2 napos őszi program

Kisdoktorok és a szülők, így, együtt a rendelőben. 2 nap vidámság, 2 nap az imádott állatorvosi hivatás közelében. Egy igazán menő, nagylányos/nagyfiús + szülős program!

A mi rendelőnk egy különleges közeg, évek óta a saját bőrünkön tapasztaljuk, ahogy elsimulnak a vélt vagy valós konfliktusok, valahogy mindig sokkal közelebb kerülnek az emberek egymáshoz a kék falak között.

Ez egy vérbeli, csupaszív, valóban CSALÁDI program. Persze hamisítatlan állatorvos tábori tematikával, ami naggyon állatorvosi és mégis mindenki számára érthető, abszolút gyakorlatias, és hasznos. Tanulás és játék, értékes tudás a hivatásunkról - és egymásról. 

A létszám szigorúan korlátozott.  A helyek a jelentkezések sorrendjében telnek be.

A 2023-as aktuális részletekért figyeljétek a weboldalt és a zárt, táboros facebook csoportot.