A kedvezményes időszak lejárt.
Információkkal hamarosan jelentkezünk!

 

A különleges helyzetre való tekintettel a kedvezményes vásárlási lehetőséget ameddig csak lehet kitoltuk.

Ez a lehetőség eddig mindig zárt körűen volt csak meghirdetve, idén azonban a kialakult országos helyzet miatt úgy döntöttünk, hogy segítünk mindenkinek akinek csak tudunk.

A nagykerrel az átvétel időpontját nem tudjuk változtatni, viszont bevállaltuk a hétvégi összesítést, így péntek éjfél helyett vasárnap éjfélig tudtok rendelni.

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk a kedvenceinkre!

00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


Szólj a családnak!

Védekezni muszáj. Segítsük egymást, ne maradjon senki gyógyszer nélkül! Nem garantált, hogy nálunk egész évben lesz gyógyszer. Nem csak az ára a kérdéses: Lehet hogy egyáltalán nem fogunk tudni szerezni!

Hidd el, a védekezés közös érdekünk. És akkor igazán hatékony, ha minden kedvenc védve van.

Segítünk választani:

Hagyjuk a rizsát, pontosan tudom, hogy mire van szükségem:

Mit érdemes tudnod:

1MI IS EZ A KEDVEZMÉNY?
Immár negyedik éve, hogy márciusban ismét megkapjuk a 30%-os, egyedi vásárlási lehetőséget az állatorvosi gyógyszer-nagykertől. Ez egy zártkörű, exkluzív kedvezmény, nem hirdetjük meg hivatalosan.

Frissítés:
Továbbra sem hirdetjük, azonban mindenki számára elérhetővé tettük. Segítsünk egymáson! Szólj azoknak, akiknek nincs még védelme az évre!
A most megrendelt termékek még garantáltan megérkeznek, viszonylag rövid időn belül.
2MEDDIG TART?
Egyetlen napig mi 30% kedvezménnyel megvásárolhatjuk a nagykerben a bolha-kullancs és szívférgesség elleni kutyás tablettákat / cicás cseppentőket, ezt megelőzően pedig tíz napot biztosítunk a gazdiknak, hogy leadják a saját megrendeléseiket. A lehetőség kizárólag 2020. MÁRCIUS 10-20. között elérhető.

Frissítés:
A helyzetre való tekintettel vasárnap éjfélig kitoltuk a rendelési lehetőséget. Hétfőn zárja a nagyker a kedvezményt, mi bevállaltuk a hétvégi összesítést, hogy mindenkihez eljuthasson az info. Használd ki, szólj a barátaidnak!
3VÁLTOZÁSOK AZ ELŐZŐ ÉVHEZ KÉPEST
Idén végre felső mennyiségi korlát nélkül rendelhetünk (tavaly a megrendelések kellős közepén leállította a nagyker a lehetőséget, mert a hatalmas érdeklődés miatt pillanatok alatt átléptük a mennyiségi keretet). A szívférgesség ellen védő szerekre a nagyker kedvezményt csak éves (4 doboznyi) mennyiségre kaptuk meg. Szintén újdonság, hogy kiszállás díj ellenében kérésetekre akár házhoz is kivisszük a megrendelt készítményeket.
4EGY IGAZI KURIÓZUM
Hónapok óta vártuk, hogy megérkezzen az ÚJ TABLETTA (Simparica Trio), amiben végre EGYSZERRE elérhető a bolha/kullancs és szívférgesség elleni védelem. A tabletta itthon az elmúlt héten került forgalomba! Hosszasan lobbiztunk azért, hogy a kedvezményes körbe ez a tabletta bekerülhessen. Sikerült! Éves mennyiségben megrendelve a tabletta 30% kedvezménnyel rendelhető.
5JOBB HA TE IS TUDSZ RÓLA
A szúnyogcsípéssel terjedő szívférgesség rémisztően magas arányban van jelen a környéken. Pici martonvásári rendelőnkben és az érdi házhoz kiszállások során átlagosan heti(!!) 2-3 új fertőzött kutyát diagnosztizálunk. Ijesztően sokat. Ezeknek a kutyáknak semmiféle tünete nincs, kívülről évekig nem lehet észrevenni rajtuk, hogy 20-30 cm-es férgek fejlődnek az ereikben. Egy gyors és fájdalommentes vérvizsgálattal a rendelőben (vagy akár otthon is) kizárhatjuk a fertőzést, ezt követően pedig egy egyszerű, havi gyógyszer-szedéssel kényelmesen és biztonságosan megelőzhető.
6SZÓLJ A CSALÁDNAK IS
A téli hideg jócskán elkerült minket, ezért komolyabb kullancs és élősködő-invázió várható idén. A 30% kedvezmény jelentős, érdemes kihasználni, és feltankolni a védelmi készleteket akár egész évre. Ha még van idő a zárásig, kérdezz körbe a közvetlen környezetedben, hogy kinek mire van szüksége.
722-ÉN, VASÁRNAP ZÁRUL A LEHETŐSÉG
Elindult a visszaszámlálás!

Frissítés:
A helyzetre való tekintettel vasárnap éjfélig kitoltuk a rendelési lehetőséget. Hétfőn zárja a nagyker a kedvezményt, mi bevállaltuk a hétvégi összesítést, hogy mindenkihez eljuthasson az info. Használd ki, szólj a barátaidnak!

Hogy jutsz el hozzánk?