Már csak ennyi ideig elérhető a kedvezmény:

00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


A kertbe kijáró cicák a kutyákkal ellentétben nagyobb területeket járnak be, nem akadály nekik a kerítés. Könnyen összeszedik a bolhákat és az enyhe télvégi időben akadálytalanul elszaporodott kullancsokat is. Bár ismertek olyan (súlyos) cicabetegségek, amiket ezek a paraziták terjesztenek, a valódi veszélyt az jelenti, hogy a macskák szőrébe/bőrébe kapaszkodott élősködők otthonunkba is bejutnak (nem vicces, hogy a cica behozza a kullancsot a kutyának és a gyerekeknek).

A bélférgek elleni védekezés a lakásban tartott cicák számára is elengedhetetlen: cipőtalpunkon könnyedén behurcoljuk nekik a fertőzést. Aki már próbált cicának tablettát beadni, tudja, az, hogy nagyobbak vagyunk, nem azt jelenti, hogy nem a cica a dacosabb... a gyártók gondoltak erre, a cicák számára nem tablettákat, hanem könnyen adagolható cseppentős készítményeket kínálnak.

A méltánytalanul elszaporodott szívférgesség sajnos a cicákat is érinti, szúnyogcsípéssel az ő szervezetükbe is bekerülnek a lárvák. Jó hír, hogy a parazita macskákban nem képes szaporodni, emiatt viszont nem is kimutatható.

Védekezni érdemes, és egyszerű.

Megoldási lehetőségek

  • Bolha, atkák és bélférgesség elleni védelem75%
  • Kullancs, bolha és atkák elleni védelem75%
  • Bélférgesség elleni védelem25%
  • Bolha, kullancs, atkák és bélféreg elleni védelem100%