Kedves Szerkesztő, Újságíró!❤️

Elsőként tájékoztatunk Téged az állatorvosnak készülő fiatalokat érintő érdekes eseményekről, változásokról, ha a témában szeretnél izgalmas hírt megjelentetni.

Ki áll rendelkezésedre?

Dr. Mészáros Patrícia vagyok, kreatív, nyüzsis, negyvenes nő, hivatásomat tekintve állatorvos.
Valahogy sosem tudtam nyugodni a popsimon, és bár elkötelezetten imádom a munkám sokszínűségét, picit mindig innoválnom kell.

2018-ban pattant ki a fejemből az állatorvos táborok gondolata, hogy engedjük be a gyerekeket a rendelő színfalai mögé. Nagyban szoktam gondolkodni, de a siker mértéke még engem is meglepett…

Miben tudok NEKED segíteni?

  • a gyerekek és az állatok megunhatatlan téma, ami egyszerre cuki, menő és fontos
  • ismerem az aktuális trendeket a pályaválasztásban és a felvételiben
  • az országban egyedülálló pályaorientációs modellt képviselünk
  • nem “parázok” a kamerától, szívesen beszélek aktuális állatorvosi (kutya-macskás) témákról is

Örömmel fogadom, ha keresel. 

Ha sürgős, kérlek a +36 (70) 634 8188 telefonszámon vedd fel a kapcsolatot velem (a telefonvonal másik végén társam, Borbély Zsolt fogadja a hívást).

sajto media

Mi ez a tábor?

Az egyhetes, reggeltől estig zajló tábor során a gyerekek részt vesznek a praxis napi munkájában, testközelből látják a hétköznapok verítékét, döntéseit, a sikereket és a kudarcokat is. 

Saját bőrükön tapasztalják meg az állatok és az emberek iránti tiszteletet, a törékeny empátiát. Meggyőződéssel hiszem, hogy ezek a hagyományos értékek jelentik a megkerülhetetlen alapot ahhoz, hogy valakiből később kitartó egyetemista, és “jó állatorvos” válhasson. 

Büszke vagyok táborunk társadalmi és szakmai felelősség vállalására: törekszem arra, hogy csodálatos hivatásom értékét, jó hírét és megbecsülését kommunikáljam a gyerekek felé. 

Ezek a fiatalok bizonyosan továbbviszik a tisztelettel teli nyitottságot az Élet, és az orvostudomány iránt akkor is, ha végül nem lesznek állatorvosok.

A 2024-es évtől a felvételi követelmények változnak, a korábbiaktól eltérő felsőoktatási felvételi rendszerben kell helytállni. Ezen a területen elsőként, az Állatorvos Tábor csapata az Állatorvosi Egyetemmel szoros együttműködésben, az új követelményekre felkészítő programmal segíti a jelentkezőket a szoros versenyben.

1 Step 1
Várom jelentkezésedet!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right