A te gyereked is állatovos akar lenni? Imádja az állatokat?

Dr. Pol klinikáját nézi a tévében, és csak állatos csatornákat követ a Tiktokon? Vajon tényleg neki való ez a különleges hivatás?

ÁLLATORVOS TÁBOR igazi rendelőben, igazi állatorvossal, igazi páciensekkel, és olyan igazi gyerekekkel, mint a tiéd!

Itt nem csak eljátsszuk a doktorosdit, hanem valóban gyógyítunk, és mindezt -a törvényi előírások szigorú betartása mellett -tényleg a gyerekekkel együtt tesszük!

Információk a tábori programokról

Hogy merészeljük azt állítani, hogy ez életed egyik legnagyobb kalandja?

Vallom, hogy ez a világ legjobb munkája...

Még mindig csak rajongással tudok beszélni a hivatásomról, mert kiskorom óta töretlenül elvarázsol. Imádom, hogy minden nap más eseteket, új kihívásokat tartogat. Boldoggá tesz, hogy gyógyíthatok, hogy megmenthetek állatokat. Megérte a sok tanulás! Leírhatatlan érzés, amikor a táboros gyerekek szemében ugyanezt a tüzet látom. Hiszem, hogy nagyszerű cél felé haladnak!

Miért csináljuk?

Mindig is kilógtunk az állatorvosi rendelők sorából, mert szeretünk valami „mást” is csinálni, mint a hétköznapi orvoslás: valami színesebbet, emberközelibbet. Kezdetektől fogva bevonjuk a gazdikat a történésekbe, igyekszünk érthetően és megnyugtatóan elmagyarázni nekik, ami kedvencükkel történik.

Az ötlet 2018-ban pattant ki a fejünkből, hogy hirdessünk gyermektábort állatorvosnak készülő fiataloknak. Emlékszem, kisgyerekként mennyire csodáltam ezt a különleges világot, szerintem a fél karomat odaadtam volna, hogy közelebbről láthassam. Azt gondoltam, könnyen lehet, hogy mások ugyanígy vannak ezzel.

Bár a korai pályaválasztási irányok között az állatorvosi hivatás előkelő helyet foglal el, a gyerekek még egy idealizált képpel azonosítják ezt a munkát, ami naphosszat másból sem áll, mint cuki kisállatok simogatásából és meggyógyításából. Pedig a mi munkánk korántsem ilyen fekete vagy fehér!

Elhatároztuk, hogy táborunkban egy valódi, színes- szagos, Életre-nevelő programot alakítunk ki, ahol megmutatjuk nekik az állatorvosi szakma igazi arcát. Bepillanthatnak a kulisszák mögé, közelről láthatják a valódi sokszínűséget, amelyben egyszerre jelen van a konfliktus, a piszok, a vér, a veszteségek és a goromba páciensek – meg szerencsére a cuki, simogatásra vágyó állatkák is. Törekszünk rá, hogy a szoros értelemben vett szakmai betekintés mellett megmutassuk, mit jelent a gyakorlatban a fegyelmezett csapatmunka, az egymásra odafigyelés, mit jelent az emberség, az érzékenység emberek és állatok felé. Az idő minket igazol. A gyerekek és a szülők imádják a tábort: töretlen népszerűsége minket is megdöbbentett. A helyek minden évben gyorsan telnek be, rengeteg a visszatérő táborozónk. 2022-től már nemcsak a nyári szünetben, hanem egész évben nyitva áll a rendelő a jövő állatorvosai előtt.

A fiatalok mindegyike elmondta, életre szóló élményt szerzett e különleges táborban és megerősödött elhatározásában, hogy az állatorvosi pályát válassza. Tapasztaljuk, hogy a rendelőnkben szerzett élmények erős motivációt adnak számukra a tanulás és a későbbi vizsgák útvesztőjében. Több korábbi táborosunk mára sikeres állatorvostan-hallgató. Ezek a fiatalok már most őszinte érdeklődéssel fordulnak az állatorvosi hivatás felé. A tábor napjai alatt hangsúlyt fektetünk arra, hogy ezt megerősítsük bennük. Lehet, hogy nem lesznek végül állatorvosok, de bizonyosan tovább viszik ezt a tisztelettel teli nyitottságot az Élet, és az orvostudomány iránt.

Büszkeséggel tölt el, ha ebben részünk lehet!

Ostrom garancia a szülőknek

Amit biztosan ígérünk: a fárasztó nap végén, hazafelé, a gyermeked csillogó szemmel és áradó élménybeszámolóval fog Téged ostromolni!

Célpont garancia a fiataloknak

Ha kiderül, hogy ez a te világod, akkor az állatorvos tábor után lézerpontosan fogod látni a célt, és tudod majd, mi az, amiért harcolsz.

A táborainkról mondták...

Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious.

Kolis Muller NY Citizen

Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious.

Kolis Muller NY Citizen

    Miért van 100.000 Ft felett a tábor ára?

    ... és akkor megsúgunk még pár pici infot a backstage-ből:

    Médiamegjelenések

    Töltsd ki az űrlapot, ha kérdésed van, vagy elsőként szeretnél értesülni későbbi tábori programjainkról is!

    Táborainkra és programjainkra a létszám korlátozott, a helyek minden évben gyorsan betelnek.