A te gyereked is állatorvos akar lenni? Imádja az állatokat?

Dr. Pol klinikáját nézi a tévében, és csak állatos csatornákat követ a Tiktokon? Drága különórák, magas felvételi pontok, vér, szagok, gyógyítási sikerek és kudarcok... Vajon tényleg neki való ez a különleges hivatás?

Az országban egyedülálló, pályaorientációs állatorvos tábori programunkkal segítünk Neked idejében kideríteni!

ÁLLATORVOS TÁBOR igazi rendelőben, igazi állatorvossal, igazi páciensekkel, és olyan igazi gyerekekkel, mint a tiéd!

Információk - Mi ez az egész pontosan?

ADD A JÖVŐT AJÁNDÉKBA!

Tárgyak helyett adj a gyereknek olyan élményt, ami a jövőjét alapozza meg!

A rendelő kicsi, nyári táboraink évek óta olyan gyorsan betelnek, hogy minden évben lemarad a programról néhány gyerek. Emiatt a szülők kérésére, már a tavaszi jelentkezési időszak előtt is lehetőséget biztosítunk Nektek a következő évi táborokra férőhelyet foglalni.

Az előzetes jelentkezést két módon tudod megtenni:

1. Előjelentkezés:

Biztosítsd be, hogy Te legyél az első! 

Add meg az elérhetőségedet, így Téged értesítünk először amint megnyílik a jelentkezés, hogy biztosan legyen helyetek a táborban. Árgaranciát ebben az esetben nem tudunk vállalni, a jelentkezéskor az aktuális tábori ár lesz érvényes.

2. Férőhely biztosító kupon, ár- és helygaranciával:

2024. március 31-ig, csak a szabad helyek erejéig: 

Nyári tábori hétre, labrador, bernáthegyi, és border collie programokra férőhely foglalható, 30 ezer Ft foglaló fizetésével. A tábor fennmaradó díját a tábor előtt 3 héttel kell kifizetni. 

Biztonság a bizonytalan időkben: a lefoglalt helyre árgaranciát biztosítunk, vagyis a 2023-as tábori árat garantáljuk Neked 2024-re akkor is, ha közben változik a táborok ára. A férőhely foglaló lehetőség limitált száma miatt garantáljuk azt is, hogy a Ti helyetek a szokásos túljelentkezés esetén is biztosított. 

A férőhely foglalásról csinos kupont küldünk, ami vagány ajándék lehet egy állatorvosnak készülő gyereknek. 

KARÁCSONYI AKCIÓ! A 2023. 12.26-ig vásárolt helyfoglaló kuponok esetében, az ajándék “kicsomagolásával” nem kell nyárig várnotok: a jövendőbeli táborost örömmel látjuk a rendelőben egy évközbeni, délutáni rendelésen!

A pontos tábori heteket április elején tesszük közzé, ekkor Ti választhattok elsőként, melyik héten szeretnétek ott lenni. A megmaradt helyeket csak ezután fogjuk kihirdetni a jelentkezőknek. 

Ha a táborba mégsem tudnátok eljönni, akkor a 30 ezer Ft-os kupont 2024. végéig bármelyik tábori programunkra felhasználhatjátok.

szeretem (1)

A pályaválasztás paradoxona,

hogy egy tizenéves fiataltól várunk egy egész jövőjét megalapozó döntést, pedig még nem rendelkezik élettapasztalattal. A felelősség óriási, mert a pályaválasztás nemcsak meghatározza az életének fontos időszakát, meghatározhatja a teljes jövőjét is.

A szülők maguk is jogosan bizonytalanok,

szeretnék a megfelelő irányban támogatni gyermeküket. Félnek, mert nem tudják mi alapján lehetne racionálisan megítélni, hogy vajon bírni fogja-e a terhelést. Aggódnak attól is, hogy az állatorvosi irány esetleg csak gyerekes fellángolás, miközben a felkészítő tanárok és az egyetemi oktatás jelentős költséget rónak a családra.

A tábor értékes iránytű lett,

ami kézzelfoghatóvá teszi egy tinédzser és szülei számára, mit jelent ma az állatorvosi hivatás felé vezető utat választani. A cuki kisállatok és a rémregénybe illő altatások illúzióját szeretnénk eloszlatni, nálunk valódi képet láthattok. 

A visszajelzések megerősítettek minket abban, hogy a tábor felejthetetlen élmény és hiánypótló segítség a pályaválasztásban. A gyerekek az állatorvosi hivatásról valós tapasztalatokat szereznek, miközben a rendelő közegében kendőzetlenül megmutatkoznak a felszín alatt rejtőző kihívások.

A kezdeti napközis tábor mára értékesen letisztult pályaorientációs programmá alakult át.

Kezdeti célkitűzésünk megváltozott: már nem rábeszélni szeretnénk a résztvevőket az állatorvosi pályára, hanem egyénileg segíteni a helyes döntést: konokul erős motivációt adni a felvételi úthoz, vagy alternatív szakirányokat mutatni. 

Ezek a fiatalok bizonyosan továbbviszik a tisztelettel teli nyitottságot az Élet, és az orvostudomány felé ha állatorvosok lesznek, és akkor is, ha végül másfelé visz az útjuk. 

Büszke vagyok rá, hogy ebben részünk lehet.

egyetemajanl

Vallom, hogy ez a világ legjobb munkája...

Még mindig csak rajongással tudok beszélni a hivatásomról, mert kiskorom óta töretlenül elvarázsol. Imádom, hogy minden nap más eseteket, új kihívásokat tartogat. Boldoggá tesz, hogy gyógyíthatok, hogy megmenthetek állatokat. Megérte a sok tanulás! Leírhatatlan érzés, amikor a táboros gyerekek szemében ugyanezt a tüzet látom. Hiszem, hogy nagyszerű cél felé haladnak!

Miért csináljuk?

Mindig is kilógtunk az állatorvosi rendelők sorából, mert szeretünk valami „mást” is csinálni, mint a hétköznapi orvoslás: valami színesebbet, emberközelibbet. Kezdetektől fogva bevonjuk a gazdikat a történésekbe, igyekszünk érthetően és megnyugtatóan elmagyarázni nekik, ami kedvencükkel történik.

Az ötlet 2018-ban pattant ki a fejünkből, hogy hirdessünk gyermektábort állatorvosnak készülő fiataloknak. Emlékszem, kisgyerekként mennyire csodáltam ezt a különleges világot, szerintem a fél karomat odaadtam volna, hogy közelebbről láthassam. Azt gondoltam, könnyen lehet, hogy mások ugyanígy vannak ezzel.

Ostrom garancia a szülőknek

Amit biztosan ígérünk: a fárasztó nap végén, hazafelé, a gyermeked csillogó szemmel és áradó élménybeszámolóval fog Téged ostromolni!

Célpont garancia a fiataloknak

Ha kiderül, hogy ez a te világod, akkor az állatorvos tábor után lézerpontosan fogod látni a célt, és tudod majd, mi az, amiért harcolsz.

garancia (1)

Ragyogó Szempár Garancia

A kockázatot mi vállaljuk! Ha a nyári táborban az első nap végén jelzitek, hogy ez a tábor mégsem Nektek való, a tábori díjat 100%-ban visszatérítjük Nektek.

Énekes Barbara
Énekes BarbaraPowell Emma
Read More
A legjobb tábor a világon!!!!! 🥳🥳🥰🥰
Kiss Andrea
Kiss AndreaKása Eszter
Read More
Eszti is nagyon jól érzi magát a táborban, és csodálkozott, hogy a nála fiatalabb gyerekek fejében is mekkora tudás van. Nagyon hasznos információkat kapnak, életszerű helyzetekbe kerülnek, és azáltal, hogy nemcsak a rózsaszín oldalát látják az állatorvosi hivatásnak, eldőlhet, képesek-e az árnyoldalát is elviselni. Köszönjük a lehetőséget! Örülünk, hogy létezik a tábor! 😊
Smidéliusz Andrea
Smidéliusz AndreaTóth Flóra
Read More
Mi is csatlakozni tudunk Ritához. Flóra egész úton a mai páciensekről mesélt, kezdve a sima oltástól egészen a műtétekig, Minden mozzanatról beszámol! Nagyon élvezi, és ő is, mint Petra, továbbra is az állatorvosi pálya felé kacsingat. Azaz nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy lehetővé teszitek mindenkinek, hogy betekintsenek a szakma szépségeibe és szomorúságaiba!
 Walter Annamária
Walter AnnamáriaOlajos Anna
Read More
A boldogság az arcukon, a csillogás a szemükben mindent elárul. Ezeknek a gyerekeknek, akik pici koruk óta erről álmodoznak, ezt tervezgetik, hatalmas élmény, kaland és hatalmas lehetőség ez a tábor. Segít belelátni a szakmába és segít eldönteni, hogy ez a helyes irány. Köszönjük, hogy támogatod őket abban, hogy megvalósítsák az álmaikat!

Médiamegjelenések: itt is láthattál már minket

A táborainkról mondták...

Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious.

Kolis Muller NY Citizen

Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious.

Kolis Muller NY Citizen

  Életképek a táborból

  Hogy merészeljük azt állítani, hogy ez életed egyik legnagyobb kalandja?

  Miért van 100.000 Ft felett a tábor ára?

  ... és akkor megsúgunk még pár pici infot a backstage-ből:

  FELVÉTELI

  Felkészítés a szóbeli felvételire, az új, 2024-es követelményrendszer szerint, együttműködésben az Állatorvostudományi Egyetemmel!

  KARÁCSONYI AJÁNDÉK

  Tárgyak helyett adj a gyereknek olyan élményt, ami a jövőjét alapozza meg.

  A táborainkról mondták...

  Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious.

  Kolis Muller NY Citizen

  Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious.

  Kolis Muller NY Citizen