Exkluzív állatorvosi laborcsomagok kedvenced és a családod egészségéért

Biztosan Te is tapasztaltad a humán egészségügyben zajló változások pozitív hatását: az emberek sokkal tudatosabbak lettek a saját egészségükkel kapcsolatban. 

Ma már nem ciki az interneten elérhető szakmai cikkekből alaposan tájékozódni, és könnyen elérhetőek azok a magán szolgáltatók, ahol nemcsak orvosi javaslatra végeznek el bizonyos diagnosztikai vizsgálatokat, hanem a páciensek kérésére is. 

Azok, akik kisállatot tartanak, ezzel a tudatossággal közelítik meg kedvenceik egészségét is!

Állatorvosi rendelőnkben úgy döntöttünk, hogy támogatva ezt a tudatosságot a gazdik körében, elérhetővé tesszük számotokra a laborvizsgálati csomagokat ahhoz, hogy kedvenceitek egészségi állapotáról még szélesebb képet kaphassatok. 

Arra kérünk, hogy a amennyiben a leletekben bármilyen eltérés van, a kapott eredmény pontos értékeléséhez ne doktor google-t használjátok, hanem kérjetek orvosi segítséget kedvencetek állatorvosától!

Miért fontosak a laborvizsgálatok?

  • idejében felismerhetőek betegségek
  • megelőzhetőek betegségek
  • rendszeres szűrővizsgálattal hosszabb életet biztosíthatsz kedvencednek
  • pontos képet kaphatsz kedvenced szervezetében zajló folyamatokról még bőven azelőtt, hogy tüneteket mutatna
  • paraziták és kórokozók kimutatásával biztosíthatod a családban élő kedvenced és gyermekeid egészségét

Hogyan tudod igénybe venni a vizsgálati csomagokat?

Rendelési időben várunk szeretettel a PETrícia Családi Állatorvosi Rendelőben (link a főoldalra). Délelőtti rendeléseinkre időpontfoglalással is érkezhetsz, így várakozás nélkül, soron kívül fogadunk. 

Kérjük, pontosan olvasd el a vizsgálati csomagok leírását, és amennyiben bélsár vagy vizeletminta szükséges, azt hozd magaddal.

Biztosan nem fog fájni?

Rendelőnkben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden beavatkozás gazdi- és állatbarát módon történjen. Igyekszünk a lehető legkevesebb félelmet vagy fájdalmat okozni, a vérvételt követően pedig jutalomfalattal és sok-sok simogatással jutalmazzuk a bátor kis hősöket!

Szeretettel várunk Téged is!

KUTYÁKNAK

CICÁKNAK