A te gyereked is állatovos akar lenni? Imádja az állatokat?

Dr. Pol klinikáját nézi a tévében, és csak állatos csatornákat követ a Tiktokon? Vajon tényleg neki való ez a különleges hivatás?

ÁLLATORVOS TÁBOR igazi rendelőben, igazi állatorvossal, igazi páciensekkel, és olyan igazi gyerekekkel, mint a tiéd!

Itt nem csak eljátsszuk a doktorosdit, hanem valóban gyógyítunk, és mindezt -a törvényi előírások szigorú betartása mellett -tényleg a gyerekekkel együtt tesszük!

Információk a tábori programokról

Csivava csomag - a legkisebbeknek

Imádják az állatokat, sokat kérdeznek, kíváncsiságuk kielégíthetetlen, lelkesedésük óriási! Így aztán a Ti kérésetekre, idén nyáron először, szombati napokon
kinyílnak a rendelő kapui a kisebbek (6-9 évesek) előtt is!

A rendelési időben Veletek közösen fogadjuk a pácienseket, testközelből láthatjátok, hogyan zajlik a rendelés és azt is megmutatjuk Nektek, milyen varázslatos eszközökkel gyógyítjuk meg az állatokat!

A program a rendelőben, a szombati rendelési időhöz kapcsolódóan, 8:30-12:30 között zajlik, ára: 30 000 Ft / alkalom.

Labrador csomag - a nagyobbaknak

A legtöbb gyerekben idealizált kép él arról, hogy mit csinál egy állatorvos. Csak a cuki állatokat látja, és a legfőbb álma, hogy velük foglalkozhasson.

Mi lenne, ha a te gyereked azt is megtudhatná, milyen érzés tényleg egy rendelőben lenni?

Beteg állatokat meggyógyítani, édes kutyakölyköknek védőoltást adni, aggódó gazdik cicáját infúziózni, féltő szemmel figyelni a műtétből ébredező kisállatot, egyszóval mindazt csinálni, amit egy igazi állatorvos tesz.

Közben észrevétlenül szert tenne egy életre szóló tudásra az állatok egészségvédelméről, hiszen az lehet, hogy végül mégsem lesz állatorvos, de az biztos, hogy felelős gazdi lesz!

Itt nem csak eljátsszuk a doktorosdit, hanem valóban gyógyítunk, és mindezt -a törvényi előírások szigorú betartása mellett -tényleg a gyerekekkel együtt tesszük!

A napközis tábori program hétfőtől péntekig, naponta 8:30-16:00 óráig tart, a tábor további részleteivel és a jelentkezéssel kapcsolatban keress minket telefonon vagy kérj visszahívást! (az állatorvos tábor nem állatsimogató, hanem egy exkluzív szakmai program gyerekeknek, a tábori hét ára 100 ezer Ft felett van)

Telefon: +36 70 221 9565

Mi mindent kapsz a tábori héten?

 • aktív részvételt a rendelő délelőtti rendelésein
 • és egy délutáni rendelésen is! 
 • felejthetetlen szakmai gyerekprogramokat
 • hasznos tudást egy valódi állatorvostól
 • izgalmas gyakorlatokat igazi orvosi eszközökkel 
 • napi 3x bőséges és finom ételt a szomszédos étteremben
 • menő tábori pólót, amit év közben is hordhatsz
 • állatbarát légkört, ahol szeretettel bánunk az állatokkal és a gazdikkal
 • felszabadult nevetést a játékok során
 • cuki pácienseket és türelmes gazdikat
 • meglepetés ajándékokat és meglepetés programokat
 • lehetőséget, hogy a tanultakat állatorvosi felügyelettel a saját állatodon kipróbálhasd 
 • Anyáéknak a napközben készült lesifotókat a kalandokról
 • haladó táborokat, jelentős árkedvezménnyel

Bernáthegyi csomag - a legelhivatottabbaknak

Az állatorvosok élete nem csak játék, és mese!

Ma, Magyarországon az Állatorvostudományi Egyetem képzésére a legnehezebb bekerülni. Ide kell az összes hazai egyetem közül a legtöbb pontot vinni. Matek, kémia és biosz különórák, nyelvórák, hajnalig tartó végtelen tanulás a dolgozatokra, stresszelés az emelt érettségire… Mielőtt beletolsz ennyi időt, energiát és több százezret a felkészülésbe, hogy felvegyenek, jobb, ha élőben kipróbálod, milyen egy rendelő, milyen dolgozni, miből áll az állatorvos feladata valójában.

Mert itt nem csak a cukiság van, van vér, ijesztő seb, büdös genny, feltakarításra váró pisi és hányás is. A boldog sikerek mellett van, hogy minden küzdelmünk ellenére elveszítünk egy pácienst. Na jó, belátjuk, nem ez a legütősebb marketing duma, amivel rábeszélhetjük az embereket egy táborra, de Te már elég nagy vagy hozzá, hogy lásd a valóságot és eldöntsd:

ez tényleg neked való?

A hétköznapokon reggeltől estig (8:30-19:00) tartó, eseményekben gazdag állatorvosi programra elsősorban a nagyobbak (14-19 évesek) jelentkezését várjuk (nem zárkózunk el az igazán elkötelezett fiatalabbak részvételétől). A tábor további részleteivel és a jelentkezéssel kapcsolatban keress minket telefonon vagy kérj visszahívást! (az állatorvos tábor nem állatsimogató, hanem egy exkluzív szakmai program gyerekeknek, a tábori hét ára 100 ezer Ft felett van)

Telefon: +36 70 221 9565

Mi az, amit csak a „nagyok” kapnak? 

 • egész napos program, részvétel a délelőtti és délutáni rendeléseken is
 • műtétek megtekintése a szigorú szakmai előírások betartásával
 • bejárási lehetőség a rendelőbe, év közben, szombati napokon
 • különleges ajándékok
 • elit közösség, csak a valóban elkötelezetteknek
 • mentorprogram akár az Egyetemig, hogy a motivációd kitartson 
 • A forgalmasabb betegszámú, délutáni rendelések zavartalan működésének biztosítása érdekében az idei évtől csak korlátozott létszámú jelentkezőt tudunkerre a programra fogadni. 
 • Az egész napos tábor mind szakmai mind pedig emberi szempontból különleges, hiszen erre a pár napra a tiszteletbeli kollégánkká válik az a gyerek, akit kiválasztunk a csapatba! 

Hogy merészeljük azt állítani, hogy ez életed egyik legnagyobb kalandja?

Vallom, hogy ez a világ legjobb munkája...

Még mindig csak rajongással tudok beszélni a hivatásomról, mert kiskorom óta töretlenül elvarázsol. Imádom, hogy minden nap más eseteket, új kihívásokat tartogat. Boldoggá tesz, hogy gyógyíthatok, hogy megmenthetek állatokat. Megérte a sok tanulás! Leírhatatlan érzés, amikor a táboros gyerekek szemében ugyanezt a tüzet látom. Hiszem, hogy nagyszerű cél felé haladnak!

Miért csináljuk?

Mindig is kilógtunk az állatorvosi rendelők sorából, mert szeretünk valami „mást” is csinálni, mint a hétköznapi orvoslás: valami színesebbet, emberközelibbet. Kezdetektől fogva bevonjuk a gazdikat a történésekbe, igyekszünk érthetően és megnyugtatóan elmagyarázni nekik, ami kedvencükkel történik.

Az ötlet 2018-ban pattant ki a fejünkből, hogy hirdessünk gyermektábort állatorvosnak készülő fiataloknak. Emlékszem, kisgyerekként mennyire csodáltam ezt a különleges világot, szerintem a fél karomat odaadtam volna, hogy közelebbről láthassam. Azt gondoltam, könnyen lehet, hogy mások ugyanígy vannak ezzel.

Bár a korai pályaválasztási irányok között az állatorvosi hivatás előkelő helyet foglal el, a gyerekek még egy idealizált képpel azonosítják ezt a munkát, ami naphosszat másból sem áll, mint cuki kisállatok simogatásából és meggyógyításából. Pedig a mi munkánk korántsem ilyen fekete vagy fehér!

Elhatároztuk, hogy táborunkban egy valódi, színes- szagos, Életre-nevelő programot alakítunk ki, ahol megmutatjuk nekik az állatorvosi szakma igazi arcát. Bepillanthatnak a kulisszák mögé, közelről láthatják a valódi sokszínűséget, amelyben egyszerre jelen van a konfliktus, a piszok, a vér, a veszteségek és a goromba páciensek – meg szerencsére a cuki, simogatásra vágyó állatkák is. Törekszünk rá, hogy a szoros értelemben vett szakmai betekintés mellett megmutassuk, mit jelent a gyakorlatban a fegyelmezett csapatmunka, az egymásra odafigyelés, mit jelent az emberség, az érzékenység emberek és állatok felé. Az idő minket igazol. A gyerekek és a szülők imádják a tábort: töretlen népszerűsége minket is megdöbbentett. A helyek minden évben gyorsan telnek be, rengeteg a visszatérő táborozónk. 2022-től már nemcsak a nyári szünetben, hanem egész évben nyitva áll a rendelő a jövő állatorvosai előtt.

A fiatalok mindegyike elmondta, életre szóló élményt szerzett e különleges táborban és megerősödött elhatározásában, hogy az állatorvosi pályát válassza. Tapasztaljuk, hogy a rendelőnkben szerzett élmények erős motivációt adnak számukra a tanulás és a későbbi vizsgák útvesztőjében. Több korábbi táborosunk mára sikeres állatorvostan-hallgató. Ezek a fiatalok már most őszinte érdeklődéssel fordulnak az állatorvosi hivatás felé. A tábor napjai alatt hangsúlyt fektetünk arra, hogy ezt megerősítsük bennük. Lehet, hogy nem lesznek végül állatorvosok, de bizonyosan tovább viszik ezt a tisztelettel teli nyitottságot az Élet, és az orvostudomány iránt.

Büszkeséggel tölt el, ha ebben részünk lehet!

Ostrom garancia a szülőknek

Amit biztosan ígérünk: a fárasztó nap végén, hazafelé, a gyermeked csillogó szemmel és áradó élménybeszámolóval fog Téged ostromolni!

Célpont garancia a fiataloknak

Ha kiderül, hogy ez a te világod, akkor az állatorvos tábor után lézerpontosan fogod látni a célt, és tudod majd, mi az, amiért harcolsz.

A táborainkról mondták...

Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious.

Kolis Muller NY Citizen

Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious.

Kolis Muller NY Citizen

  Miért van 100.000 Ft felett a tábor ára?

  ... és akkor megsúgunk még pár pici infot a backstage-ből:

  Médiamegjelenések

  Töltsd ki az űrlapot, ha kérdésed van, vagy elsőként szeretnél értesülni későbbi tábori programjainkról is!

  Táborainkra és programjainkra a létszám korlátozott, a helyek minden évben gyorsan betelnek.