Üdvözöllek a kosárban!

Megrendelésedhez összegyűjtöttünk néhány új lehetőséget:

1Házhoz kiszállítás
Kérésetekre újdonságként megoldottuk, hogy (5000 Ft kiszállási díj ellenében) kollégánk elviszi a megrendelt termékeket Nektek. A kiszállítás a 03.30-i héten történik, a részletekkel kapcsolatban kollégánk előzetesen, telefonon keresni fog.
2Emlékeztető üzenet a beadásról
Ingyenes lehetőségként létrehoztunk egy Messenger üzenetküldő felületet, ahol a tabletta beadásáról emlékeztető üzenetet tudunk Neked küldeni. Kérlek, hogy a megrendelés átvételekor, személyesen jelezd, hogy érdekel ez a lehetőség.
3Szívféreg szűrés
El ne felejts szívféreg szűrésre időpontot foglalni. Kattints ide! Nem tudom eleget hangsúlyozni, a parazita itt van, elterjedt, nem látszik. Ne hagyd, hogy a Te kutyádat is megtámadja!
4Egész éves védelem
A 30%-os kedvezményt a nagykertől minden évben egyetlen alkalommal kapjuk meg. Ugye láttad, hogy idén a termékek egy részére csak éves mennyiség megrendelése esetén kaptuk meg a 30% kedvezményt (Milprazon tabletta, Simparica Trio tabletta, Moxiclear cseppentő)? Kérlek, nézd át még egyszer a rendelésedet, és ha szükséges, módosítsd a rendelést: Tovább vásárolok! Ha éves mennyiségre váltasz, az egyszeri adagos kiszerelés ne maradjon a kosaradban.

Védett vagy a galandférgek ellen is?


Figyelem!
A kombinált készítmények a bélférgek közül a fonalférgek teljes spektrumát lefedik, de a MILPRAZON TABLETTA KIVÉTELÉVEL a galandférgesség ellen nem védenek, ezért a gyártók a teljes védelemhez széles spektrumú, "alap" féreghajtó tabletta adagolását ajánlják negyed évente.
Ez az utolsó pillanat, hogy beszerezd az éves féreghajtó adagot, most 30%-os kedvezménnyel:
Your cart is currently empty.