Nulladik hét - fél lábbal már a nyári szünetben!

Ezt a rendkívüli lehetőséget különösen azoknak ajánljuk, akik szeretnek “jó vásárt csinálni”:

Búcsúzzunk együtt az iskolai évtől egy rendhagyó élménnyel!

A legutolsó iskolai héten, amikor a többiek a ….CIÓ-t írják a táblára és vakációs lázban égnek, néhány szerencsés diák az állatorvosi rendelőben búcsúztathatja a tanévet. 

Mi hagyományosan erre az utolsó -félig még sulis, fél lábbal már vakációs- hétre szervezzük meg a tábor “nulladik” hetét. 

Kérésre hivatalos, előzetes kikérőt, vagy igazolást adunk az iskola részére, hogy a tanév utolsó hetében a gyermek pályaorientációs programon vesz részt rendelőnkben. 

A különleges állatorvos tábori hétre 14-19 éves fiatalokat várunk. 

A program 2024. június 17-21. között, naponta 8:30-19:00-ig (tehát egész nap, a délutáni rendelések idején is!) tart, ára pedig (napi 3x étkezéssel) szuper kedvezményesen: 

- hagyományos étkezéssel 160.000 Ft/fő/hét

- speciális étkezéssel (tejmentes/ laktózmentes/ tojásmentes/ gluténmentes/ vega/ vegán): +5000 Ft/fő/hét

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a limitált létszám és a különleges időpont miatt erre a programunkra csak akkor jelentkezzetek, ha az iskolai záró hétről valóban hiányozni tudtok!
(A lefoglalt tábori időponton módosítani, másik hétre átfoglalni kizárólag indokolt esetben, a másik hétre vonatkozó különbözet elszámolása mellett, a szabad helyek erejéig lehetséges!)

Csivava program - szombat délelőtti játékos betekintés az állatorvosi hivatásba

8-14 éveseknek , akik kacérkodnak az állatorvosi hivatás gondolatával, és kiváncsiak, hogyan zajlik egy állatorvosi rendelés

Imádják az állatokat, sokat kérdeznek, kíváncsiságuk kielégíthetetlen, lelkesedésük óriási! Így aztán a Ti kérésetekre, hogy a kicsik se maradjanak le az állatorvosi rendelő varázslatos világáról, szombati napokon kinyílnak a rendelő kapui a kisebbek (akár 8-10 évesek) előtt is! Szombati rendelő-kóstolgató programunkon azokat a nagyobb gyerekeket is szívesen látjuk, akik még nem eléggé elhivatottak egy hetes táborunkhoz, de kíváncsiak, mi történik egy állatorvosi rendelésen

A szombati rendelésen Veletek közösen fogadjuk a pácienseket, testközelből láthatjátok, hogyan zajlik a rendelés és azt is megmutatjuk Nektek, milyen varázslatos eszközökkel gyógyítjuk meg az állatokat!

A program a rendelőben, a szombati rendelési időhöz kapcsolódóan, 9:00-12:30 között zajlik.

Ha időben szeretnél értesülni a pontos időpontokról, és gyorsan szeretnél jelentkezni, nehogy lemaradjatok, kérjük add meg, hol tudjuk megírni Neked.

A program ára: 35000 Ft/ fő.

 

IDŐPONTOK:

2024. 06. 22.
2024. 06. 29.
2024. 07. 06.

2024. 07. 13.
2024. 07. 20.
2024. 07. 27.

eletkepek3

Nulladik hét - fél lábbal már a nyári szünetben!

A különleges állatorvos tábori hétre 10-19 éves fiatalokat várunk. 

A program 2023. június 12-16. között, naponta 8:30-19:00-ig (tehát egész nap, a délutáni rendelések idején is!) tart, olyan, mint egy bernáthegyi program a nyári szünetben.

A részvételi díj (2023.04.01-től történő jelentkezés esetén, napi 3x étkezéssel) szuper kedvezményesen 135.000 Ft / fő. Speciális étkezési igényt is meg tudunk oldani (tejmentes/ laktózmentes/ tojásmentes/ gluténmentes/ vega/ vegán) ennek plusz költsége +5000  Ft/fő/hét

Csapj le rá, mert már csak néhány hely maradt!

Kérésetekre hivatalos kikérőt, vagy igazolást adunk az iskola részére, hogy a tanév utolsó hetében a gyermek pályaorientációs programon vesz részt rendelőnkben. Az eddigi tapasztalataink alapján az iskolák rugalmasak és segítőkészek a hiányzással kapcsolatban, érdemi partnerek abban, hogy az évzáró és a vakációig tartó napok számolgatása helyett a gyerekek a jövőjüket megalapozó pályaorientációs programon részt vehessenek ezen az utolsó iskolai héten.

Labrador program: nyári napközis tábor 16 óráig

A legtöbb gyerekben idealizált kép él arról, hogy mit csinál egy állatorvos. Csak a cuki állatokat látja, és a legfőbb álma, hogy velük foglalkozhasson.

Mi lenne, ha a te gyereked azt is megtudhatná, milyen érzés egy valódi rendelőben lenni?

Beteg állatokat meggyógyítani, édes kutyakölyköknek védőoltást adni, aggódó gazdik cicáját infúziózni, féltő szemmel figyelni a műtétből ébredező kisállatot, egyszóval mindazt csinálni, amit egy igazi állatorvos tesz.

Közben észrevétlenül szert tenne egy életre szóló tudásra az állatok egészségvédelméről, hiszen az lehet, hogy végül mégsem lesz állatorvos, de az biztos, hogy felelős gazdi lesz!

Itt nem csak eljátsszuk a doktorosdit, hanem valóban gyógyítunk, és mindezt -a törvényi előírások szigorú betartása mellett -tényleg a gyerekekkel együtt tesszük!

Táborunkban a fiatalok részesei lesznek a délelőtti rendelések mozgalmas történéseinek, velünk együtt gyógyítják az állatokat és testközelből látják, mi történik egy állatorvosi rendelőben. Az ebéd utáni, változatos gyakorlati foglalkozásokon az állatorvosi munka egy-egy területét próbálhatják ki.

Napközis táborunk naponta 8:30-16:00 óráig tart. A nagy sikerű, szakmai programra 12 éves kortól várjuk a gyerekeket. A létszám a rendelő mérete miatt korlátozott és minden évben gyorsan betelik, biztosítsd be, hogy Ti ott lehessetek! További kérdéseiddel kapcsolatban bátran keress minket telefonon, vagy kérj visszahívást.

Mi mindent kapsz a tábori héten?

 • aktív részvételt a rendelő délelőtti rendelésein
 • és egy délutáni rendelésen is! 
 • felejthetetlen szakmai gyerekprogramokat
 • hasznos tudást egy valódi állatorvostól
 • izgalmas gyakorlatokat igazi orvosi eszközökkel 
 • napi 3x bőséges és finom ételt a szomszédos étteremben
 • menő tábori pólót, amit év közben is hordhatsz
 • állatbarát légkört, ahol szeretettel bánunk az állatokkal és a gazdikkal
 • felszabadult nevetést a játékok során
 • cuki pácienseket és türelmes gazdikat
 • meglepetés ajándékokat és meglepetés programokat
 • lehetőséget, hogy a tanultakat állatorvosi felügyelettel a saját állatodon kipróbálhasd 
 • Anyáéknak a napközben készült lesifotókat a kalandokról
 • haladó táborokat, jelentős árkedvezménnyel

2024 AKTUÁLIS!

Rendelőnket kis családi vállalkozásként működtetjük. 2024. augusztusra kisbabát várunk, ami alapjaiban felülírta a korábbi tábori terveinket: a nyári táborainkban, 2024-ben csak az igazán nagyokat (14-18 éveseket) tudjuk fogadni, a labrador táborainkat vérző szívvel, de idén nem tudjuk megtartani. 

Szeretettel várunk azonban továbbra is Titeket, 12-14 éveseket a szombati csivava programjainkon és már most jelezhetitek azt is, ha a jövőben szeretnétek részt venni táborainkon.

Bernáthegyi program: nyári egész napos tábor 19 óráig, a nagyobbaknak

14-19 éveseknek , szakmai betekintéssel és felvételi tájékoztatással

A formabontó idei táborok programját úgy állítottuk össze, hogy ötvöztük a Bernáthegyi és a Border Collie programot: izgalmas állatorvosi témákat és gyakorlatokat, valamint hasznos felvételi témákat hozunk Nektek. 

Siess, mert a korlátozott létszámú, és kis számú tábori hét miatt, extra gyorsan be fognak telni a helyek!

A tábori hét hétfőtől péntekig, naponta 8:30-19:00-ig (tehát egész nap, a délutáni rendelések idején is!) tart, a különleges állatorvosi szakmai program ára (napi 3x étkezéssel):

- hagyományos étkezéssel 190.000 Ft/fő/hét

- speciális étkezéssel (tejmentes/ laktózmentes/ tojásmentes/ gluténmentes/ vega/ vegán): +5000  Ft/fő/hét

Tábori időpontok: 

 

 • 2024. 06. 17-21. (kedvezményes nulladik hét, lásd fejjebb itt, az oldalon)
 • 2024. 07. 01-05.
 • 2024. 07. 08-12.

Az Állatorvostudományi Egyetem képzésére rögös út vezet, 6-szoros a túljelentkezés, nehéz bekerülni. Matek, kémia és biosz különórák, nyelvórák, hajnalig tartó, végtelen tanulás, gyomorgörcsös stresszelés az emelt érettségire… 

Mielőtt beletolsz ennyi időt, energiát és több százezret a felkészülésbe, jobb, ha élőben megtapasztalod, milyen egy rendelő, milyen egész nap dolgozni, miből áll az állatorvos feladata valójában,

 

és főleg, hogy TE bírod-e mindezt.

Az állatorvosi munkában nem csak a cuki, puha kiskutyák vannak, hanem vér, ijesztően kinéző seb, büdös tályogok, feltakarításra váró, áradatnyi pisi, és kajadarabos, erjedt hányás is. 

A boldog sikerek győzelmi mámora mellett van, hogy minden küzdelem ellenére elveszítünk egy pácienst. Minden nap váratlan helyzetekre kell reagálni, érző állatok sorsa felett hozunk döntéseket.

Idejében kell megtudnod: 

Tényleg ez a Te álmod? Megéri a sok munkát? Ez tényleg Neked való?

A TÁBOR elnevezés talán félrevezető lehet. 

Szeretnénk megnyugtatni, hogy a Bernáthegyi és a Border Collie program klasszikus értelemben nem gyerektáborok. 

Azok számára terveztük, akik már kinőtték a hagyományos “tábor” fogalmát, felnőttesebb közösségi programra vágynak. Teljes értékű felnőttként kezeljük a résztvevő fiatalokat.

Bernáthegyi programunkon aktívan részt vehetsz a délelőtti és a délutáni rendeléseken, velünk együtt gyógyíthatod az állatokat, testközelből tapasztalod meg az állatorvosi rendelő hétköznapjait. 

A rendelések közötti, délutáni időszakban változatos gyakorlatokon próbálhatod ki magadat. A kihívásokkal erősödni fog az önbizalmad. Az innovatív programon új barátokat találsz, akik hasonló érdeklődésűek, és ugyanúgy rajonganak az állatokért, mint Te. 

Közösségünkben jó a hangulat, Veletek együtt építjük a jövőt.

Gyertek, és váljatok a következő állatorvos-generáció meghatározó részévé!

Mi az, amit csak a „nagyok” kapnak? 

 • egész napos program, részvétel a délelőtti és délutáni rendeléseken is
 • műtétek megtekintése a szigorú szakmai előírások betartásával
 • bejárási lehetőség a rendelőbe, év közben, szombati napokon
 • különleges ajándékok
 • elit közösség, csak a valóban elkötelezetteknek
 • mentorprogram akár az Egyetemig, hogy a motivációd kitartson 
 • a forgalmasabb betegszámú, délutáni rendelések zavartalan működésének biztosítása érdekében csak korlátozott létszámú jelentkezőt tudunk erre a programra fogadni. 
 • az egész napos tábor mind szakmai mind pedig emberi szempontból különleges, hiszen erre a pár napra a tiszteletbeli kollégánkká válik az a gyerek, akit kiválasztunk a csapatba! 

2024 AKTUÁLIS!

Rendelőnket kis családi vállalkozásként működtetjük. 2024. augusztusra kisbabát várunk, ami alapjaiban felülírta a korábbi tábori terveinket. Ebben a csodálatos és különleges élethelyzetben, a nyári táborainkban idén CSAK TITEKET, az igazán nagyokat (14-18 éveseket) tudjuk fogadni, és összesen csak 3 hetet indítunk, a Nulladik hetet és két júliusi tábori hetet. 

Border collie program: felvételire készülőknek, vagy újra felvételizőknek az Állatorvostudományi Egyetemre

felkészítő program 16-20 éveseknek

Az új felvételi rendszer szigorúbb, a pontszámítás összetettebb lett, a szóbeli vizsga újfajta kihívásokat hozott. Az elvárások magasak, könyörtelen a verseny. 

A terhelés hatalmas, az Állatorvostudományi Egyetem kapujának átlépése kemény munkát, kitartást, elhivatottságot igényel.

 

HAHÓÓÓÓÓ! Attól még, hogy a léc magasan van, nem rettenthet el az álmaidtól!!!!!

uj

Használd ki a nyári szünetet, hogy utcahossznyi előnyre tegyél szert a közelgő felvételire!

Tölts velünk egy vidám hangulatú felkészítő hetet az állatorvosi rendelőben!

Nem kevesebbet ígérünk, mint, hogy:

 • rájössz, hogy az új rendszer felvételi követelményei nem is olyan rettenetesek
 • okos módszereket szerzel a gyors tanuláshoz 
 • komoly előnyt biztosító felvételi technikákkal vértezünk fel
 • megmutatjuk, hogy a felkészülés alatt hogyan ne legyél idegroncs 
 • olyan motivációt kapsz, hogy senki sem tud többé az utadba állni
 • találkozol Hozzád hasonló fiatalokkal, akikkel vállvetve szakíthatod át a célvonalat

eközben pedig:

 • aktív részese lehetsz a délelőtti és délutáni rendeléseken az állatok gyógyításának
 • megtapasztalod, milyen, amikor a kis barátaink élete a te kezedben van
 • mindezt egy olyan rendelőben ahol nemcsak dumálunk az állatszeretetről, hanem szenvedélyesen szeretjük az állatorvosi hivatást

A TÁBOR elnevezés talán félrevezető lehet. 

Szeretnénk megnyugtatni, hogy a Border Collie program egyáltalán nem “gyerektábor”, sőt azok számára terveztük, akik már kinőtték a hagyományos "tábor" fogalmát. 

Ez egy közösségi program, ahol teljes értékű felnőttként kezeljük a résztvevőket (csak ezt nem tudtuk jobban megfogalmazni).

A programot úgy építettük fel, hogy egyszerre nyújtson Neked élményt és tudást. 

A délelőttti és délutáni rendeléseken az állatorvosi munkába kendőzetlen bepillantást nyerhetsz, egészen testközelből. Napközben, a rendelési időkön kívül pedig felvértezünk Téged a közelgő felvételi kihívásaira. 

pet2 2 removebg preview

Az egy hetes, hétköznapokon reggeltől estig, (8:30-19:00) tartó, állatorvosi élményekben és tudásban gazdag felvételi felkészítő programra a 16-19 évesek jelentkezését várjuk. 

A tábori hét hétfőtől péntekig, naponta 8:30-19:00-ig (tehát egész nap, a délutáni rendelések idején is!) tart, a különleges állatorvosi szakmai program ára (napi 3x étkezéssel):

- hagyományos étkezéssel 190.000 Ft/fő/hét

- speciális étkezéssel (tejmentes/ laktózmentes/ tojásmentes/ gluténmentes/ vega/ vegán): +5000  Ft/fő/hét

Tábori időpontok: 

2024. 06. 17-21. (kedvezményes nulladik hét, lásd fejjebb itt, az oldalon)
2024. 07. 01-05.
2024. 07. 08-12.

ÁLMOKAT TÁMOGATUNK! - PÁLYÁZAT

Kérjük, segítsetek eljuttatni a hírét azokhoz, akiknek fontos lehet:

Kedves Állatorvosnak Készülő Fiatalok!

Hiszünk abban, hogy minden fiatalnak joga van elérni az álmaihoz, függetlenül a pénzügyi lehetőségektől

ezért minden évben elindítjuk azt a pályázatot, amivel lehetőséget adunk olyan fiataloknak, akiknek az anyagi körülményeik nem teszik lehetővé a táborban való részvételt.  A célunk az, hogy a tehetséget támogassuk, és ne a pénz legyen a döntő. A pályázat nyertese részt vehet bernáthegyi vagy border collie táborunkban, és csak az étkezési díjat kell fizetnie. 

Ha 14-19 éves korú vagy, jól tanulsz és álmodozol arról, hogy állatorvosi pályára lépj, itt a lehetőség, hogy egy olyan táborban vegyél részt, ami közelebb visz az álmaidhoz.

Hogyan pályázhatsz?

1.) Írj nekünk egy rövid, szívhez szóló emailt, amelyben megosztod velünk, hogy miért szeretnél részt venni az Állatorvos Táborban, és hogy a tábor hogyan segítene az álmaid megvalósításában. 

Kérjük, hogy írj az anyagi helyzetről is, papírral igazolnod nem kell. Kifejezetten kérjük, hogy egyedi, saját írást küldj. Nem érdekelnek minket a bullshit-ek, a chat gpt fogalmazása, mert nem a tökéletesség a cél, minket TE érdekelsz! 

2.) Küldd el pályázatodat az alábbi email címre: allatorvostabor@gmail.com

A pályázat benyújtási határideje: 2025. Június 15.

A pályázat nyertese a 2025. évi nyári táborokra nyer támogatást.

Kérjük, a tábori időpont szempontjából legyél rugalmas, mert csak szabad tábori helyre tudunk részvételt biztosítani! 

Ne hagyd veszni az álmaidat, az Állatorvos Tábor csapata őszinte izgalommal várja, hogy megismerje tehetségedet és segítsen abban, hogy egy nagy lépéssel közelebb kerülj az állatorvosi pályához

nyertes

2023. évi büszke nyertesünk, Míra