Szombati nyílt rendelés

Furdal a kíváncsiság, hogy milyen egy állatorvosi rendelés “belülről”? Egyelőre nem érzed magad késznek, esetleg még nem vagy elég nagy egy igazi állatorvos táborhoz?

Nézd meg az állatorvosi rendelőt egy hétvégi délelőttön, vegyél részt velünk egy igazi szombati rendelésen! Kutyákat és cicákat gyógyítunk, vagy védőoltást adunk nekik, közben mesélünk Neked arról, hogy mit csinál egy állatorvos. Megismered a rendelő eszközeit, műszereit, amivel a hétköznapokban is dolgozunk. 

A program kijelölt szombati rendelésekhez kapcsolódóan, 9:00-12:30 óráig tart. Olyan  8-14 éves gyerekeket várunk, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy felnőve állatorvosok lesznek.

A program ára 2024. április 1-től 35000 Ft/fő

 

Választható időpontok:

  • 2024. 04. 13.
  • 2024. 04. 20.
  • 2024. 04. 27.
  • 2024. 05. 04.
  • 2024. 05. 11.
  • 2024. 05. 25.

Egyéni kezdő táborok évközben

Állatorvosi Élményhét a Tanévben

Hódítsd meg a mindennapokat egy hetes rendelői programunkkal, mert a tábori élmények nem szólhatnak csak a nyárról: áthoztuk neked az állatorvosi rendelő varázsát a tanév szürkeségébe is! 

Ne aggódj a suli miatt, mert pályaorientációs hétről szóló, hivatalos iskolai kikérőnkre még egyetlen ofő vagy igazgató sem mondott nemet. 

Ha az állatok iránti szereteted hegyekkel mérhető, és legnagyobb álmod az, hogy egy nap állatorvos lehess, akkor itt a helyed! 

Ha Te vagy az, aki naphosszat a kutyád fölött görnyedsz, keresve azt az egyedi problémát, amit csak te tudsz megoldani, 

ha Te vagy az, aki hazahurcolna minden kóbor kis lényt, 

ha már a jövőbeni rendelőd bútorának színéről álmodozol és  

ha a TV elé bilincsel, ahogy Doktor Pol a kamerák elé lép..

akkor ezt a programot ABSZOLÚT NEKED TALÁLTUK KI!

Szeretnéd kipróbálni, hogy tényleg Neked való-e az állatorvosi hivatás? Vagy már az egyetemre bejutás terhe nyomaszt?

Kinyitjuk Neked a rendelő kapuját, gyógyítsd velünk az állatokat egy héten keresztül az állatorvosi rendelőnkben! 

Itt vár Rád az a bizonyosság, amire vágytál, és vár egy élménydús utazás a gyógyítás világában!

Izgulnod nem kell, a rendelő csapata harcedzett, Patrícia és Zsolti évek óta dolgozik együtt a gyerekekkel. Egy percig se aggódj, hogy ciki dolgokat kérdezel, vagy hogy nem voltál még rendelőben. Mindenben segítünk, fiatalos, laza, családias a hangulat, sokat nevetünk és simán megtanítunk Neked mindent. 

Az érkező visszajelzések alapján büszkén állíthatjuk, hogy megéri “lógni egy hetet”: 

az egyéni táborok kivételes élménye túlszárnyalja a zsúfolt nyári táborokét. 

A lendület, amit a rendelőben kapsz, olyan motivációt ad, ami egész évben veled marad, segít átvészelni a kihívásokat és sikeresen teljesíteni a tanulmányaidat.

Mi mindent kapsz a tábori héten?

Az egyéni tábori hétre 13-19 évesek jelentkezését fogadjuk. A program hétfőtől péntekig tart, egész napos: 9:30-19:00 óra között (egyeztetés alapján, a szombati rendelésen is bent lehetsz az egyéb hétvégi tábori programoktól függően).

Az iskola részére hivatalos kikérőt vagy igazolást adunk, hogy a gyermek egy hetes pályaorientációs foglalkozáson vett részt. 

A programhoz menő állatorvos táboros póló, komoly, “állatorvosos” ajándékok és kedvezményes nyári tábor is járnak, de a többi legyen meglepetés 🙂

Ezek az egyéni táborok nyári időszakban nem kerülnek megrendezésre, hanem ősztől, az iskolaidőben tudtok eljönni. A pontos időpontokkal kapcsolatban minden esetben egyénileg keressetek!

Ha többen együtt jöttök, jelentkezés előtt telefonon kérjétek tőlünk a kuponkódot a kedvezményhez!

Erre a pár napra a tiszteletbeli kollégánkká válik az, akinek lehetőséget biztosítunk a részvételre, ezért az előjelentkezést követően, jelentkezéseteket telefonos beszélgetésben véglegesítjük. Szeretnénk jobban megismerni a jelentkezőt, hiszen az egyéni tábor mind szakmai mind pedig emberi szempontból különleges. 

Jelentkezz most, és légy részese a különleges élménynek! 

Kérjük, hogy részvételi szándékodat telefonon jelezd: hívj minket a részletek és az időpont egyeztetésére. Aki csatlakozik hozzánk a tábori hétre, az erre a pár napra a tiszteletbeli kollégánkká válik. Egy sima, űrlapos jelentkezés helyett szeretnénk egy picit jobban megismerni a jelentkezőt, hiszen az egyéni tábor mind szakmai mind pedig emberi szempontból különleges.

A vonal másik végén a rendelő asszisztense, a táboros gyerekek rajongott bálványa: Zsolti fogadja a hívásodat. 

 +36706348188!​

Add a jövőt ajándékba!

Tárgyak helyett adj a gyereknek olyan élményt, ami a jövőjét alapozza meg.

Tavaszi állatorvos tábor

Idén először, a szülők és a kisdokik kérésére, a TAVASZI szünetben is kinyitjuk Nektek a rendelő ajtaját.

 Nem kell nyárig várnod, már a tavaszi szünetben is egy hetet velünk és az állatokkal tölthetsz az állatorvosi rendelő varázslatos világában!

Figyelem! 

A tavaszi állatorvos tábor különleges csapatába 12-18 éves fiatalok jelentkezését várjuk. A létszám limitált, a beérkező jelentkezések sorrendjében telik be.

A tábori hét hétfőtől péntekig 9:00 -19:00 óráig tart.

tavaszi

Őszi tábor az "őszi szünetben"

Vegyetek részt velünk az ősz különleges hangulatú, rendelői hétköznapjaiban. Ilyenkor érkeznek a rendelőbe a nyáron született kölykök védőoltásaikra, és sok a köhögős-tüsszögős állat is, akiket a hirtelen lehűlt, párás levegőben elszaporodott kórokozók támadtak meg. Persze a szezonális teendők mellett érkeznek más sérült vagy beteg állatok, akiket meg kell gyógyítanunk. Az egyik helyiségben ütemesen csepeg az infúzió, a másikban az altatásból lustán ébredezik egy ivartalanított cica. Sokan a gombamód növekvő, cuki kiskutyájukkal csak egy féreghajtó tablettáért vagy egy súlymérésre toppannak be. Mi pedig mindannyiuknak segítünk majd, együtt, Veletek. A rendelőben biztosan jó melegben lesztek, és a legcsodásabb hivatásról leshettek el hasznos titkokat.

Bár az őszi szünet kissé meseszerűvé vált az utóbbi időben (hol volt, hol nem volt…), mi hacsak lehet, igyekszünk Nektek megtartani a különleges hangulatú, állatorvosi programot. 

Azokat a 12-19 éves fiatalokat várjuk, akik megingathatatlanul a fejükbe vették, hogy állatorvosok szeretnének lenni. 

A tábor az őszi szünetben kerül megrendezésre, programja a nyári táborokhoz hasonlóan hétfőtől péntekig, 9 -19 óráig tart. 

Várjuk a jövő állatorvosait 🥰