Egyéni kezdő táborok évközben

Átmenekítettük Neked a nyári táborok életre szóló élményét a tanévre is!

Imádod az állatokat, a legnagyobb álmod, hogy állatorvos lehess. Hiába a család aggódó tekintete, Te a kutyák fenekében lógsz, hogy bármit találj, amit meg tudsz gyógyítani. Ki sem lehet robbantani a TV elől, ha a Doktor Pol megy.  

Bizonyosságot szeretnél, hogy tényleg Neked való-e az állatorvosi hivatás?

Aggódsz, hogyan fogsz bejutni az egyetemre?

Segítünk! 

Gyere és gyógyítsd az állatokat velünk: várunk egy eseménydús hétre az állatorvosi rendelőnkben!

Mi mindent kapsz a tábori héten?

Az egyéni tábori hétre 13-19 évesek jelentkezését fogadjuk. A program hétfőtől péntekig tart, egész napos: 9:30-19:00 óra között (egyeztetés alapján, a szombati rendelésen is bent lehetsz az egyéb hétvégi tábori programoktól függően).

Az iskola részére hivatalos kikérőt vagy igazolást adunk, hogy a gyermek egy hetes pályaorientációs foglalkozáson vett részt. 

Az exkluzív szakmai gyermekprogram ára (napi 3x étkezéssel) 2023. április 3-tól történő jelentkezéssel:

Egyedül: 195.000 Ft/fő

Gyere el barátaiddal vagy osztálytársaiddal együtt: 

  • 2 fő esetén 20.000 Ft kedvezménnyel: 175.000 Ft/fő 
  • 3 fő esetén 40.000 Ft kedvezménnyel: 155.000 Ft/fő
  • 4-6 fő: 55.000 Ft kedvezménnyel: 140.000 Ft/fő

 

Ezek az egyéni táborok nyári időszakban nem kerülnek megrendezésre, hanem ősztől, az iskolaidőben tudtok eljönni. A pontos időpontokkal kapcsolatban minden esetben egyénileg keressetek!

Ha többen együtt jöttök, jelentkezés előtt telefonon kérjétek tőlünk a kuponkódot a kedvezményhez!

Erre a pár napra a tiszteletbeli kollégánkká válik az, akinek lehetőséget biztosítunk a részvételre, ezért az előjelentkezést követően, jelentkezéseteket telefonos beszélgetésben véglegesítjük. Szeretnénk jobban megismerni a jelentkezőt, hiszen az egyéni tábor mind szakmai mind pedig emberi szempontból különleges. 

Egyéni tábori időpontok (A megadott hetek jelentkezési sorrendben telnek be, kezdők és haladók részére is nyitottak. Az aktuális foglaltságról előzetesen érdeklődj.)

Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot ezen a telefonszámon: +36706348188!​

Add a jövőt ajándékba!

Tárgyak helyett adj a gyereknek olyan élményt, ami a jövőjét alapozza meg.

Szombati nyílt rendelés

Furdal a kíváncsiság, hogy milyen egy állatorvosi rendelés “belülről”? Egyelőre nem érzed magad késznek, esetleg még nem vagy elég nagy egy igazi állatorvos táborhoz?

Nézd meg az állatorvosi rendelőt egy hétvégi délelőttön, vegyél részt velünk egy igazi szombati rendelésen! Kutyákat és cicákat gyógyítunk, vagy védőoltást adunk nekik, közben mesélünk Neked arról, hogy mit csinál egy állatorvos. Megismered a rendelő eszközeit, műszereit, amivel a hétköznapokban is dolgozunk. 

A program kijelölt szombati rendelésekhez kapcsolódóan, 9:00-12:30 óráig tart. Olyan  8-14 éves gyerekeket várunk, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy felnőve állatorvosok lesznek.

A program ára 2023. április 1-től 35000 Ft/fő

 

Választható időpontok:

  • 2023. 04. 15.
  • 2023. 04. 22.
  • 2023. 05. 06.

Őszi tábor az "őszi szünetben"

Vegyetek részt velünk az ősz különleges hangulatú, rendelői hétköznapjaiban. Ilyenkor érkeznek a rendelőbe a nyáron született kölykök védőoltásaikra, és sok a köhögős-tüsszögős állat is, akiket a hirtelen lehűlt, párás levegőben elszaporodott kórokozók támadtak meg. Persze a szezonális teendők mellett érkeznek más sérült vagy beteg állatok, akiket meg kell gyógyítanunk. Az egyik helyiségben ütemesen csepeg az infúzió, a másikban az altatásból lustán ébredezik egy ivartalanított cica. Sokan a gombamód növekvő, cuki kiskutyájukkal csak egy féreghajtó tablettáért vagy egy súlymérésre toppannak be. Mi pedig mindannyiuknak segítünk majd, együtt, Veletek. A rendelőben biztosan jó melegben lesztek, és a legcsodásabb hivatásról leshettek el hasznos titkokat.

Bár az őszi szünet kissé meseszerűvé vált az utóbbi időben (hol volt, hol nem volt…), mi hacsak lehet, igyekszünk Nektek megtartani a különleges hangulatú, állatorvosi programot. 

Azokat a 12-19 éves fiatalokat várjuk, akik megingathatatlanul a fejükbe vették, hogy állatorvosok szeretnének lenni. 

A tábor az őszi szünetben kerül megrendezésre, programja a nyári táborokhoz hasonlóan hétfőtől péntekig, 9 -19 óráig tart. 

Várjuk a jövő állatorvosait 🥰

Ha szeretnél az őszi tábor időpontjáról és részleteiről időben értesülni, itt tudod jelezni.